OVER ONS

FOTO’S: LIEN DEWITTE PHOTOGRAPHY

Duurzaamheid // Architectuur // Technologie

DAT Architectenburo is een synergie tussen twee architectenpraktijken die de ambitie koesteren om zichzelf te profileren als een hedendaags architectenbureau. Samen met het sterk en dynamisch team ontwerpen ze uw idee tot een volmaakt en vooruitstrevend project.

Duurzaamheid // wordt in deze snel innoverende wereld alsmaar belangrijker. Door onze krachten te bundelen bieden we het hoofd aan een steeds complexere bouwwereld waar efficiëntie centraal staat. Zo leveren wij de klant telkens een innovatief project dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

Architectuur // blijft de kern van onze zaak waarmee we garant staan voor de kwaliteit van ons werk door de jarenlange ervaring binnen onze praktijk. De interactie tussen onze teamleden levert extra creativiteit op die de klant betere gebouwen oplevert.

Technologie // is voor ons een hulpmiddel dat ten dienste staat van de eerste twee pijlers: duurzaamheid en architectuur. Door ons voortdurend bij te scholen en dankzij de specifieke nieuwsgierigheid / interesses van onze teamleden bent u bij ons zeker van een ‘future-proof’ gebouw.

DAT Architectenburo is daarom meer dan een samenwerking maar een veelbelovende symbiose die zijn stempel wil drukken op lokale architectuur.

Team DAT Architectenburo

Dat-architecten-buro-Team-foto

FOTO’S: LIEN DEWITTE PHOTOGRAPHY

Datarchitectenburo-Ivan-Frank
Dat-Team-3

TEAM

Datarchitectenburo-Ivan-Michiels

Ivan Michiels // Architect // Vennoot

Datarchitectenburo-Frank-De-Clippel

Frank De Clippel // Architect // Vennoot

Datarchitectenburo-Jolien-Vonck

Jolien Vonck // Architect – Stedenbouwkundige

Datarchitectenburo-Maarten-Moreels

Maarten Moreels // Architect

Datarchitectenburo-Gert-De-Winter

Gert De Winter // Technisch tekenaar

Datarchitectenburo-Ann-Willaert

Ann Willaert // Ingenieur – Architect

Datarchitectenburo-Frauke-Hamerlick

Frauke Hamerlinck // Assistent architect